VBRO

Tinus Hoekstra neemt ‘Zoals ik vroeger deed’ op in de splinternieuwe The Boom! Music studio in De Meern

Niet één maar twee nummers staan er op de nieuwe single van Tinus Hoekstra. Naast de titelsong ‘Zoals ik vroeger deed’ heeft Femke Reuvers op dezelfde melodielijn ook de tekst geschreven van de bonustrack. ‘Onze kleine’. Tinus had zelf al een idee waar het liedje over moest gaan. ‘Die ingrediënten heeft Femke perfect weten te verwoorden in ‘Zoals ik vroeger deed’. Normaal gesproken breng ik vlotte liedjes uit, maar een beetje variatie kan ook geen kwaad. Omdat mijn vriendin Tessa zwanger is en eind december ons eerste kindje verwacht, twijfelde ik of ik daar een liedje over moest laten maken. Producer Frank Verkooyen wist me te overtuigen om het nummer als bonustrack toe te voegen. De opnames vonden plaats in de splinternieuwe studio The Boom! Music in De Meern. Het arrangement is gewoon top. Dat heeft Frank mooi in elkaar geknutseld’, stelt Tinus.

Ondanks dat we momenteel in een vreemde tijd leven vindt Tinus het belangrijk om in the picture te blijven. Hij hoopt dat beide tracks gedraaid worden bij de Nederlandstalige radiostations en natuurlijk veelvuldig gestreamd worden op Spotify. De clip bevat prachtige drone beelden die opgenomen zijn in het buitengebied van Braamt. Daarnaast is er gefilmd in een café én bij het stadion van De Graafschap.

‘Zoals ik vroeger deed’ wordt uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 25 november 2020 via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Saul Masbaitoeboen, is te bewonderen op Youtube en de social mediakanalen van Tinus Hoekstra.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat