VBRO

Toni Euroni lanceert carnavalsplaat ‘Coronaval’

Toni Euroni z’n nieuwe carnavalsplaat ‘Coronaval’ voor het jaar 2021 uitgebracht. Alles is nu even anders want Carnaval 2021 vier je thuis! Het Carnavalsseizoen van 2021 zal er anders gaan uitzien dan voorheen. ‘Ondanks dat de kroegen en feestlocaties voorlopig nog gesloten blijven en de optochten ook helaas niet door kunnen gaan dit jaar moeten we toch proberen positief te blijven. We moeten er het beste ervan maken’, aldus Toni.

Deze nieuwe single geeft een beetje vrolijkheid in deze pandemie, waarin hij op ludieke wijze inhaakt op de Covid19 maatregelen die momenteel deel uit maken in ons dagelijks leven. In plaats van Carnaval vieren we Coronaval!

De opname, productie en de bijbehorende videoclip van ‘Coronaval’ werd volledig in eigen beheer gemaakt en is dus 100% Coronaproef zonder enig risico van besmetting door het virus. Wat er ook gebeuren zal, we vieren altijd Carnaval!

Ergens in het jaar 2005 is de zangcarrière van Toni Euroni ontstaan toen hij met zijn broers (De Vosjes) meedeed aan het Open Podium in de Graanbeurs in Fijnaart. In de jaren daarna trad hij af en toe wel eens op in de plaatselijke horeca. In november 2016 werd Toni gekroond als Prins Toon dun Eerste van ’t Kleigat (Fijnaart) waar hij de scepter heeft gezwaaid van 2017 tot en met 2019. Hij stond vooral bekend als de zingende Prins waar hij de lokale carnavalsliedjes uit ’t Kleigat (Fijnaart) vertegenwoordigde.

Nadat zijn prinselijke jaren voorbij waren besloot Toni voor eerst mee te doen als solo artiest aan het plaatselijke (11e van de 11e) liedjes festival in ’t Kleigat met een nummer op het motto; Wa Hedde Gij Nou Aan? Na de afgelasting van het Kleigat’s liedjesfestival in 2020 besloot Toni Euroni toch een nieuwe aangepaste single ‘Coronaval’ uit te brengen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat