VBRO

Tony Anderson eert eenieder met DE ALLERMOOISTE

Voor de tweede single die Tony Anderson bij Rood-Hit-Blauw uitbrengt heeft hij samengewerkt met Sjors van den Eerenbeemt. Het kan zijn dat deze naam je niet veel zegt, maar hij staat bekend als een van de talentvolste muzikanten van Nederland. Naast bandleider Marcel Fisser die we kennen van oa. De Beste Zangers, Nick en Simon en Jan Smit is Sjors de andere grote producent die met name bij live concerten op de vaderlandse televisie naam heeft gemaakt. Hij werkt vaak samen met Jeroen van der Boom en Tino Martin. Sjors heeft voor de nieuwe single van Tony, getiteld De Allermooiste alle live instrumenten ingespeeld. Uiteindelijk heeft Hans van Vondelen de puntjes op de i gezet zodat deze productie in het hogere segment geplaatst kan worden.

De bijna 60-jarige entertainer wilde nog 1 keer groots uitpakken als voorbode op zijn aanstaande concert welke plaatsvindt op 31 oktober 2022 in de schouwburg te Amstelveen. Eigenlijk is het idee afkomstig van mijn vriendin Gail. Ze vond het namelijk de hoogste tijd worden dat ik voor haar een lied ging zingen. Nadat ik de tekst en muziek samen met mijn kameraad Benny de Boer had geschreven kwam ik erachter dat deze niet alleen op haar, maar op bijna iedereen betrekking heeft. Daarnaast was het een wens van mij om gebruik te maken van veel live instrumenten. Zelf maak ik al ruim 30 jaar deel uit van de Koos Mark Bigband. Dat is echt mijn dingetje. Je hoort aan deze productie dat echt alles uit de kast is gehaald, meent Tony.

De verhaallijn met aan het eind de gimmick is op beeld vastgelegd door cameraman Ron Schmid en zijn assistent Said. In het pittoreske Noord-Hollandse dorpje Wormerveer vonden deze opnames plaats. Je ziet Tony gekleed in een geel pak. Of dat wel verstandig was zie je als je de clip bekijkt…..

De kaartverkoop voor het concert is inmiddels gestart. Alle informatie is daarover te vinden op www.tonyanderson.nl

De CD single De Allermooiste is vanaf 8 juni 2022 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat