VBRO

Tony Anderson maakt statement met zijn nieuwe single MOOIE PRATER

Enkele dagen geleden maakte Tony Anderson bekend dat hij met Ronald Visch van het befaamde platenlabel Rood-Hit-Blauw een overeenkomst heeft getekend voor waarschijnlijk een langdurige samenwerking die verder gaat dan alleen maar nieuwe singles en albums uitbrengen. Vanaf heden maakt Tony deel uit van de indrukwekkende artiestenstal en zal Ronald Visch het management behartigen.

De aanleiding om de samenwerking te starten heeft alles te maken met zijn nieuwe single Mooie Prater. Het is volgens Tony een knipoog met respect naar de vrouwen toe. Zijn doel is om de de kreet Ik zie je later mooie prater te laten inburgeren. Het moet eigenlijk eenzelfde reactie opleveren als het Pizza lied van Andre van Duin. En dan gaat het om de slogan Pizza….effe wachte. Ik zie je later mooie prater is het statement daarachter. Ik zou het te gek vinden als dit zou lukken. Als je zo een antwoord krijgt dan weet je dat je niet goed bezig bent en dit consequenties kan hebben, meent Tony.

Op de melodielijn van See you later, Alligator, Bill Haley and the Comets, heeft Tony zelf de tekst geschreven. Vervolgens is er een ruwe versie opgenomen die nu in die vorm wordt uitgebracht. Omdat Tony momenteel al bezig is met een nieuwe single die in mei wordt gelanceerd en de voorbereidingen voor zijn grote concert op 31 oktober 2022 welke plaatsvindt in de schouwburg te Amstelveen kwam hij er niet aan toe om er een speciale studioversie van op te nemen.

Tijdens dat concert wordt Tony Anderson door een 13 man koppige band bijgestaan. Dit zijn allemaal geselecteerde TOP muzikanten die normaal gesproken acte de présence geven bij grote artiesten als Andre Hazes en Tino Martin. Binnenkort volgt hierover alle informatie.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat