VBRO

Tony Light wil van Noordwijk naar Griekenland

Na een aantal jaren komt de Nederlandse zanger Tony Light weer met een nieuw Nederlandstalig liedje genaamd “Kom met me mee naar Griekenland”. Het is een leuk zomers vakantie liedje die je meeneemt op reis naar Griekenland. De single is uitgebracht als voorloper van een nieuw Nederlandstalig album van Tony Light dat medio september/oktober dit jaar uit gaat komen. Het liedje is juist nu uitgebracht omdat veel mensen behoefte hebben aan nieuwe vakantie dromen en meer vrijheid vanwege corona. Een lekker liedje om bij weg te dromen, mooie melodie en tekst.

Tony groeide op in Leiden en loopt al heel wat jaartjes mee in de muziekwereld. Hij is voornamelijk bekend als producent van albums met vele artiesten in binnen en buitenland. Begin jaren 60 had hij veel succes met zijn Leidsche rock ’n roll band Tony Light and The Bell Boys waar hij een hit mee scoorde “Twistin Patricia”. Succes was er ook in Duitsland en België. Later ging hij solo aan de slag en maakte een aantal Nederlandstalige singles en albums waarvan “Wanneer de Rozen bloeien op de heide”, “Morgen Ja Morgen”, “Nederland Oh Nederland” en “Wordt Wakker” veel op de radio gedraaid werden, met name “Wordt Wakker” was jarenlang een radio tune bij de TROS. Zijn Engelstalige albums met een vleugje rock ’n roll, country en pop deden het weer heel goed in Amerika waar zijn muziek nog steeds af en toe op de radio te horen is.

De afgelopen paar jaar zijn op o.a. YouTube verschillende video clips van zowel de Nederlandstalige als Engelse hits uitgekomen die zijn liedjes goed ondersteunen. Met heerlijke Griekse klanken laat Tony Light iedereen die bekend is met het mooie Griekenland genieten. Pak je fotoalbum op schoot en ga lekker meezingen en misschien wel dansen op deze nieuwe single “Kom met me mee naar Griekenland”

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat