VBRO

Trompettiste Jackie-T tekent overeenkomst met HMW Management en TV-Producties en Tunes Productions

Dat een optreden tijdens een TV-opnamedag van het muziekprogramma Hollandse Hitmix verstrekkende gevolgen voor Jackie-T zou hebben had niemand op dat moment verwacht. In het centum van Hilversum verzorgde ze met haar kenmerkende rode trompet een spetterende afterparty. Daar is door TV-producent Hans Wennekes, uitvoerend producent Marja Willems en Ronald Visch van Tunes Productions nog lang over nagesproken. De 3 partijen t.w. HMW Management & TV-Producties bestaande uit Hans Wennekes en Marja Willems, Jackie-T en Tunes Productions, gaan gezamenlijk werken aan haar carriere om haar act nog succesvoller te maken. 
 
Jackie-T: Door het optreden in Hilversum begon er bij mij wel iets te kriebelen. Het was een groot succes en kreeg vanaf het eerste moment een goed gevoel bij Hans, Marja en Ronald. Ik vroeg aan hen of we een keer om de tafel konden gaan zitten om te kijken of we Jackie-T met haar trompet goed de markt in kunnen zetten. Zowel het management als ideeen en natuurlijk met een echte trompetplaat. Omdat een trompet geen tekst heeft kun je het uitzetten naar diverse landen. 3 jaar geleden bracht ik het nummer Red Oceans uit bij Armada Music, het label van Armin van Buuren. Ruim 1 miljoen mensen heb ik daar via soundcloud mee bereikt. Omdat ik op dat moment geen enkel idee had op welke manier ik deze track een boost kon geven is het lied alleen op YouTube geplaatst. Ik had geen management en dat bleek achteraf wel nodig te zijn geweest. Ik zie het als een goede les en d.m.v. deze samenwerking kan het alleen maar beter worden. Ik ga ook met Hans en Marja kijken of we breder kunnen uitpakken in de entertainmentwereld. Ik heb 5 jaar Mini en Maxi ervaring en heb ook diverse typetjes gespeeld in het theater. We zijn ook aan het kijken of we een leuke show om Jackie-T kunnen bouwen. Met name supperclub, house en 80s of 90s speel ik graag, maar alles is mogelijk.
 
Jackie-T gaat op korte termijn samen met het team van Sonic Solutions om de tafel om een commerciele single te bespreken die dit jaar nog gaat verschijnen. Als de producers een pakkende melodie maken die herkenbaar gaat worden improviseert ze zelf met haar trompet de rest. Kortom…..Jackie-T is klaar om de wereld te veroveren.
 
Voor informatie en boekingen:
Management: HWM Management & TV-Producties / info@hmwmanagemententvproducties.tv
Platenmaatschappij: Tunes Productions – info@roodhitblauw.nl

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat