VBRO

Troubadour Willem den Brabander kiest platenlabel RoodHitBlauw

Willem den Brabander sloot zich onlangs aan bij de flinke artiestenstal van Rood-Hit-Blauw. De uit Boxtel afkomstige zanger heeft door de jaren heen veel ervaring als zanger opgebouwd.  

Willem: 
Ik neem mijn platen op in de studio bij Will Geerling. Dit doe ik al vele jaren tot tevredenheid. Voor mijn volgende single was ik op zoek naar het juiste contact om dit uit te brengen. Ik hoorde platenlabel Rood-Hit-Blauw veelvuldig genoemd worden en ik zag het regelmatig voorbijkomen op de socials. Na een belletje had ik een afspraak met Ronald. Na akkoord gegaan te zijn met de voorwaarden ging het snel en ik heb al een mooi artiesten profiel op de website: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/willem-den-brabander
 

Ronald RHB:
Willem is een troubadour en heeft meer dan 500 liedjes in zijn repertoire, zo’n artiest is altijd fijn om aan de Artiestenstal van Rood-Hit-Blauw toe te voegen. Willem is breed inzetbaar voor optredens, hij speelt zowel akoestich op gitaar (op kleine gelegenheden) maar evt. ook met geluidsversterking (voor overige optredens). Mooi om vanaf heden zijn muziekzaken via ons label te gaan verzorgen. 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat