VBRO

Trudy Poppinghaus brengt speciaal voor haar overleden moeder ontroerende single LIEVE MAMA uit

Met de ontroerende woorden ‘s nachts in mijn droom dan zie ik je voor me staan, rolt over mijn wang een traan want ik mis je zo elke dag. Tijd gaat voorbij toch blijf je een deel van mij. Ik zal nooit vergeten wat je voor mij hebt gedaan laat Trudy Poppinghaus horen dat haar inmiddels overleden moeder heel veel voor haar heeft betekend. Als je daarna het refrein beluisterd is de kans aanwezig dat dit voor iedereen, die geen moeder meer heeft, herinneringen naar boven haalt. Trudy hoopt gewoon dat die mensen hun rouwverwerking hierin kwijt kunnen en steekt als het ware die personen een hart onder de riem.

Trudy komt uit een zeer muzikale familie. Haar zoon Roberto van Baal is ook druk bezig in de entertainmentwereld. In het verleden heeft Trudy veel gezongen en staan er ook een aantal clips van haar op YouTube. De laatste single verscheen alweer een jaar of 12 terug. Naast haar drukke baan in de zorg is Trudy als vlogster ook zeer actief onder de naam Bjoetie en handige floks van Truuske. Op advies van haar zoon Roberto brengt ze nu haar eigen geschreven lied ‘Lieve Mama’ uit bij platenlabel Hollands Geluid.

Trudy: Mijn moeder is vijf jaar geleden overleden en ik mis haar nog elke dag. Ik werd een tijdje geleden wakker en kreeg de drang om speciaal voor haar een lied te schrijven. Als basis gebruikte ik daarvoor de melodielijn van de tranentrekker “De kleine Prins”. Omdat accordeonmuziek erg belangrijk is voor de familie Keijzer (mijn moeders kant) heeft producer Marco Luessink van Studio-Evolution dit instrument extra belicht. Het levert mij in ieder geval kippenvelmomenten op en hoop ook dat andere mensen hier kracht uit putten.

Lieve Mama is vanaf 18 januari 2023 te streamen bij de bekende portals. De officiële clip volgt later dit jaar. Er staat wel een audio-versie met foto’s op Youtube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat