VBRO

Tweede editie Muzikale Lintjesregen wederom een groot succes

De tweede editie van de Muzikale Lintjesregen die op 25 september jl. plaatsvond in Nijkerk was wederom een groot succes. Ronnie Tober kreeg voor zijn indrukwekkende staat van dienst een Muzikaal lintje opgespeld door Marja Willems. Johan Vlemmix benoemde een aantal hoogtepunten uit zijn muzikale carrière. Uiteraard kwam zijn nieuwe single ‘Samen willen bouwen’ ook ter sprake. ‘Het was een favoriet nummer van Anneke Grönloh. Bij Anneke’s jubileumgala in Amsterdam mocht ik het voor haar zingen en dankzij de wonderen van de moderne techniek en de geweldige hulp van producer Patrick van Bree kan ik het nu samen met haar zingen. Ik been heel dankbaar en heel blij’, aldus Ronnie.

Naast Ronnie kregen ook Said, de camera-assistent uit het programma ‘Ik geloof in mij’, Jeroen Stevens, Britt Harks, Nigel Andrews en Nie te Houwe een lintje opgespeld. Jason van Elewout ontving de Bikkelaward omdat hij een doorzetter is en op Dumpert een hit scoorde op met zijn nummer ‘Zonnestraal’.

De organisatie van De Muzikale Lintjesregen kijkt terug op een geslaagd evenement. Binnenkort start een nieuwe stemronde waar fans van het Nederlandstalige lied hun favoriete artiest kunnen nomineren. Meer info staat te lezen op www.muzikalelintjesregen.nl

Thuis in Holland was ook aanwezig voor showflitsopnames. Deze zijn te bewonderen op het Youtube-kanaaal van Thuis in Holland.

Foto: Marcelle Warringa

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat