VBRO

Valentijnscampagne ‘Kisses from Bruges’

Brugge is met z’n charmante bruggetjes en sierlijke witte zwanen de meest romantische omgeving. Ook in de Brugse winkelstraten viert de romantiek binnenkort hoogtij. Shopping Brugge pakt naar aanleiding van Valentijn een tweede keer uit met de campagne ‘Kisses from Bruges’.

Niks is leuker dan met je geliefde het Brugse stadscentrum in te trekken en al slenterend boetiekjes en andere verrassende handelszaken te bezoeken. Schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys: “We beschikken over tal van winkels die je hart doen smelten. Ze maken het charmante Brugge in deze periode nog specialer. Onze vele kwalitatieve en gezellige restaurants, bistro’s en eethuisjes geven in deze periode een romantische ‘touch’ aan hun culinaire hoogstandjes. Zo zorgen veel barista’s voor een extra portie liefde door een hartje in het melkschuim van je caffè latte te maken.”

‘Kisses from Bruges’ lippenbalsems

Shopping Brugge pakt tijdens Valentijn uit met een nieuwe campagne. Schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys: “Om de mensen die in Brugge shoppen te bedanken, geven we hen graag een extraatje. Zo krijg je in heel wat handels- en horecazaken een ‘Kisses from Bruges’ lippenbalsem.”

Een honderdtal zaken nemen deel aan de actie.

Burgemeester Dirk De fauw: “Met deze ‘liefdevolle’ actie leggen we niet alleen de klanten in de watten, maar steunen we ook onze lokale handelaars. We maken deze campagne zichtbaar in de winkelstraten: kleurrijke affiches bij de deelnemende ondernemers en in de ondergrondse parkings zetten de actie letterlijk in de kijker. Shopping Brugge zorgt ook voor promotie op de sociale media.”

Meer info

www.brugge.be/valentijn23

Foto: Persdienst Stad Brugge

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat