VBRO

Victor Middelkoop debuteert met Blijf bij jou de hele nacht

Enkele weken geleden kondigde platenlabel Rood-Hit-Blauw aan dat Victor Middelkoop heeft gekozen om met dit label uit Nijkerk een samenwerking aan te gaan. Dit alles heeft te maken met z’n debuutsingle ‘Blijf bij jou de hele nacht’, waarvan de opname plaatsvond bij ANRO Producties in Apeldoorn. Roy Otters is verantwoordelijk voor zowel de tekst als de muziek. Met name de accordeon speelt een hoofdrol in deze vrolijke single waarin de zon en het strand een rol speelt.

De in Amsterdam geboren, maar in Almere woonachtige eigenaar van een klusbedrijf is door z’n goede vriend Willem Wolda in contact gekomen met Roy Otters. ‘Willem is net zoals mij ZZP’er en we werken vrijwel dagelijks samen. Daarnaast is hij een goede vriend geworden. Willem zingt al langer en had een afspraak in de studio om een nieuwe single op te nemen. Hij vroeg of ik met hem mee wilde gaan. Daarop zei ik natuurlijk geen nee. Omdat ik in het verleden ook wel eens op de bühne heb staan zingen en ooit een eigen nummer had geschreven, leek dat mij een goed plan. Ik kwam op een gegeven moment in gesprek met Roy die een leuk liedje voor mij op de plank had liggen. Vooral het ritme en het onderwerp spraken mij erg aan. Op dat moment begon het te kriebelen en besloot zelf ook maar een afspraak te maken om het nummer in te zingen. Zingen is echt hobby voor mij en zie wel waar het schip strandt’, meent Victor.

Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties werd door op de hoogte gesteld van de single opname waarvoor men opzoek was naar een uitgeverij/label die het plaatje goed kon uitbrengen. Die deal werd al snel gesloten.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat