VBRO

Vince Collet heeft met nieuwe single VANAF DE EERSTE DAG perfecte opvolger in handen

De tweede single die Vince Collet bij The Boom Music Studio in De Meern o.l.v. producer Frank Verkooyen heeft opgenomen en door Nationale Artiesten Parade wordt uitgebracht heeft de titel Vanaf de eerste dag meegekregen. Volgens de Amsterdamse zanger is het gezellige lied een perfecte opvolger van In mijn hart schijnt weer de zon. Vince gaf Verkooyen de vrije hand om een vrolijk lied te maken waarvan het refrein moest blijven hangen.

En dat is meer dan gelukt. Frank heeft er een foxtrot van gemaakt die naar verwachting bij m’n fans in de smaak zal vallen. De tekst ,die over een mooie vrouw gaat, is geschreven door Wim Roeffen. Nadat ik de demo binnenkreeg stemde mij dat meteen vrolijk. De release komt overigens op het juiste moment. De kroegen mogen weer langer open en dat levert hopelijk weer een groot aantal optredens op. Het publiek vermaken is iets dat ik heel erg graag doe. Laten we maar hopen dat we vanaf nu verlost zijn van al die beperkingen. Iedereen is daar klaar mee. We moeten snel terug naar het oude normaal, aldus Vince.

Vanaf de eerste dag, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 16 februari 2022 via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen, is te bewonderen bij de clipzenders , op YouTube en de socials van Vince Collet. Speciale dank gaat uit naar de hoofdsponsor BJB Bouw- en groenprojecten die het mogelijk heeft gemaakt dat Vince zich deze complete productie kon realiseren.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat