VBRO

Vincent Goemaere treedt af als Voorzitter Cercle Brugge

Vincent Goemaere treedt af als Voorzitter en bestuurder van Cercle Brugge. Groen-Zwart verspreidde daaromtrent een persbericht, zaterdagochtend. Je leest het hier.

Vincent Goemaere trad toe tot de Raad van Bestuur van Cercle Brugge in 2013, waarbij hij in 2017 een belangrijke rol vervulde in de overname van AS Monaco. In januari 2020 werd hij vervolgens tot Voorzitter benoemd. Tijdens de sportieve ups en downs van de afgelopen jaren was hij altijd een van de voortrekkers van de kenmerkende ‘fighting spirit’ van Cercle. De slogan ‘never give up’ is Vincent dan ook op het lijf geschreven.

De voetbalwereld evolueert in een steeds complexere en internationalere context. De voorbije jaren werd daarom een toekomstgerichte strategie ontwikkeld, met respect voor het rijke verleden en met als doelstelling om de positie binnen het Belgische profvoetbal te behouden en te versterken.

Vincent Goemaere en de Raad van Bestuur zijn van mening dat een nieuwe Voorzitter nieuwe impulsen kan geven die het succes van Cercle Brugge op lange termijn kunnen garanderen.

Iedereen bij Cercle Brugge wil Vincent bedanken voor zijn grote inzet en enthousiasme gedurende de afgelopen 10 jaar. De opvolging van Vincent zal later gecommuniceerd worden.

Tot zover het persbericht van Cercle Brugge.

Foto©Cercle Brugge

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat