VBRO

Vinzzent zegt de liefde vaarwel met GOODBYE CIAO CIAO

Het is je vast wel eens overkomen. Een vakantieliefde. Onweerstaanbaar. Je spreekt alleen maar de taal van liefde: “Ti amo”, “Je t’aime”, “Ik hou van jou”. Alles is puur, intens en natuurlijk allemaal cliché. Maar wel heel fijn. En dan.
Dan is de vakantie voorbij en nadert het afscheid…

Vinzzent schreef er samen met Francesco Palmeri en Jan de Witte (ex. 3J’S) een liedje over. “Goodbye Ciao Ciao” is zijn nieuwe single. Een knaller van een uptempo en vanaf 11 november overal te beluisteren!

Over Vinzzent: Hij deed ooit mee aan het Nationaal Songfestival met Sha la li en daar kijkt hij nog steeds met een hele grote glimlach op terug. Zijn hit Dromendans bracht hem meer succes. Het werd een studentenhit, Coen en Sander maakte er een ‘epic actie’ van op 3 FM, de single werd uiteindelijk platina en het bracht hem veel optredens; studentenhuizen, festivals, feesttenten en partijen. Maar natuurlijk ook zijn andere hits horen we graag zoals; Danse Danse, Alles wat ik hebben wil, Cecilia e.v.a. Met onwijs veel plezier en positieve energie zet hij nog steeds alle zalen en feesttenten op zijn kop. Want zingen en entertainen is (naast liedjes schrijven en produceren) wat hij het liefste doet.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat