VBRO

Volendamse band J-Nius komt met nieuwe single GA DOOR

Ga Door, dat is de titel van de nieuwe single van de Volendamse band J-Nius. De band is weer terug, en hoe. De trein rijdt weer en dat voelt heerlijk. Want op het moment dat de vorige single Daar Ga Ik Weer uitkwam, de videoclip veelvuldig werd getoond en er interviews bij radiozenders stonden gepland, brak er een wereldwijde pandemie uit…de trein stond noodgedwongen stil. Zodra het weer mogelijk was ging de band achter de schermen als vanouds aan de slag.

Het coverrepertoire werd opgepoetst en aangevuld met nieuwe krakers en er werd nagedacht over volgende stappen. Hoog op het lijstje stond het uitbrengen van een nieuwe single. Zanger Kevin Koning is vanaf zijn geboorte liefhebber van de oude crooners en met een Spaanse vrouw is zijn liefde voor het Zuid-Europese repertoire alleen maar gegroeid.

Op een nacht werd hij wakker met het nummer Amor (van o.a. Bing Crosby) in zijn hoofd. Hij belde gelijk tekstschrijver en componist Bram Koning op. De opdracht was duidelijk: dit nummer, maar dan met een aanstekelijke tekst en een gezellig arrangement want we hebben weer zin in een feestje.

Meer uitleg had Bram niet nodig. Diezelfde week was er een tekst met een muzikale herbewerking en had Kevin het nummer ingezongen in de studio van Bram. De opvolger van Daar Ga Ik Weer was een feit.  

Samen met een geweldige videoclip, gemaakt door de bekende clipregisseur Ron Schmid, is J-Nius klaar voor het landelijk uitbrengen van de single Ga Door.

De band hoopt natuurlijk dat de huidige ruim 500.000 streams van Daar Ga Ik Weer wordt overtroffen. Maar het beste gevoel is toch wel als iedereen in de kroeg of feesttent de nieuwe single meezingt.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat