VBRO

Volkszanger Arie Post gaat samenwerking aan met FeestartiestenNL

In Noord-Holland heeft volkszanger Arie Post al een behoorlijke reputatie verworven. Door de jaren heen staat hij gemiddeld toch wel 1 keer per week ergens op een podium te zingen. Door de samenwerking die Arie met Bert Schenau van Feestartiesten.nl is aangegaan kan dit aantal behoorlijk gaan stijgen. Omdat Bert Schenau ook eigenaar is van het populaire muziekprogramma Toppers van Oranje, zal Arie daar met zijn nieuwe single Gezellig op de camping die op 10 mei 2023 verschijnt, waarschijnlijk te bewonderen zijn. Daarnaast is Bert tijdens de winterperiode behoorlijk actief in Oostenrijk en ook daar kan Arie zomaar op een flyer geplaatst worden.

De muzikale carrière van Arie begon in 2018. Ondertussen heeft hij al een aantal singles op naam staan. In het begin kwam hij via collega-artiesten in contact met de Highwoodstudio. Daar nam hij in eigen beheer een tweetal liedjes op. Vervolgens dook hij de studio van Peter van Kesteren in om zijn eigen geschreven nummer Kleine vriend op te nemen. Arie leerde ondertussen meer mensen in het vak kennen en kwam op een gegeven moment in contact met producer Ger Oerlemans. Vanaf dat moment werd duidelijk dat Arie veel meer in zijn mars had. Met name zijn in 2022 gelanceerde feestknaller Biertje en een bitterbal heeft meerdere deuren voor hem geopend. Omdat Bert Schenau zelf ook kind aan huis is bij Ger Oerlemans kreeg hij lucht van de nieuwe single en was benieuwd wie die artiest was. Na een goed gesprek is besloten om de handen ineen te slaan en een samenwerking aan te gaan. Naast feestmuziek blijkt Arie ook andere muziekstijlen te ambiëren. Daarnaast zingt Arie in de studio van Oerlemans ook demo’s in die door tekstschrijvers zijn ingestuurd. Die worden vervolgens aangeboden aan artiesten. Op die manier weten ze hoe het liedje kan gaan klinken. Dat zijn naamsbekendheid met de nieuwe zomerknaller Gezellig op de camping gaat stijgen staat als een paal boven water.

In het dagelijks leven runt Arie al ruim 16 jaar in Uitgeest zijn eigen bouwbedrijf Make Your Home. Alle bouwwerkzaamheden die in en om het huis voorkomen neemt hij aan. En ook tijdens deze werkzaamheden zingt hij maar al te graag.

www.ariepost.nl
https://www.instagram.com/ariepost/
https://www.facebook.com/arie.post.75

RTV: HUBSCH MEDIA: http://www.hubschmedia.com Tel: 072 505 4229

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat