VBRO

Volkszanger Rob Zorn luidt met Bloedje Bloedje Heet superhete zomer in

Nu de zomer bijna daar is en de versoepelingen langzaam maar zeker op gang komen, is het tijd voor de nieuwe single van Rob Zorn. Met ‘Bloedje Bloedje Heet’ brengt hij de gevoelstemperatuur meteen al dik boven de 25 graden en weet hij al je goede en blijde gevoelens op te wekken.

Kortom, als het aan Zorn ligt, luidt deze nieuwe single het einde van een ongekend zware periode in die we niet graag terug willen. ‘Het gaat deze zomer op alle vlakken ‘Bloedje Bloedje Heet’ worden’. In de kroeg, het strand, de kermis, de terrassen, of gewoon thuis op je balkon’, aldus de altijd positieve Zorn.

‘Bloedje Bloedje Heet’ kreeg hij van componist/ tekstschrijver Pascal de Vormer en Rob heeft de complete productie en arrangementen laten verzorgen door Manfred Jongenelis. De prachtige karikatuur-hoes is ontworpen door Marwin Saris van Marvinkarikatuur.nl. Release en promotie worden weer verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

‘Ik wil met name mijn sponsor www.piscinarobots.nl bedanken, want zonder hun bijdrage waren deze single en videoclip niet mogelijk geweest’, aldus Rob. Tot slot wil Rob benadrukken dat als het deze zomer echt ‘Bloedje Bloedje Heet’ wordt, iedereen allert blijft op honden die opgesloten zitten in te hete auto’s.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat