VBRO

Volkszanger Rob Zorn met ultieme bourgondische zomerplaat BARBECUE

Afgelopen jaar pakte Rob Zorn met Bloedje Bloedje Heet de 2de plaats in de race om de Zomerhit 2021 bij RADIONL. Bij Radio Continu werd de single Continuschijf en de internetstations steunden de plaat massaal. Op Spotify heeft de single inmiddels meer dan 1.000.000 streams!

Het leek Rob daarom een heel leuk idee om in de winter met de tegenhanger Bere Bere Koud uit te komen. Ook deze single werd in heel radioland zeer breed opgepakt en bij vele stations gebombardeerd tot paradeplaat, knuffelschijf, weekschijf, enz. Ook bij RADIONL was het raak en werd Bere Bere Koud in de laatste week van het jaar zelfs Hollandse Nieuwe! Leuk detail is dat Rob hierdoor met deze single zowel in 2021 als in 2022 Hollandse Nieuwe was! De single had alles mee, stond in alle Nederlandstalige hitlijsten en de mensen zongen massaal met de plaat mee. Een ding zat een beetje tegen, het was deze winter Bloedje bloedje heet…

De nieuwe supergezellige en humorvolle single Barbecue is weer een feest van herkenning en geschreven door P. de Vormer en P. Pruysenaer. Rob maakte zelf wat tekstuele aanpassingen en schreef de schoonmoeder, deurwaarder en blauwe brief er weer in. Voor de bourgondische zanger en hobbykok Rob Zorn die in de zomer zeker meer achter de barbecue staat dan achter het gasfornuis, was en is dit zeker de ultieme plaat. Op Facebook heeft Rob al jaren een hele leuke hobby kookpagina Smullen met Zorn. De productie en arrangementen worden opnieuw verzorgd door Manfred Jongenelis. Ron Schmid maakte de videoclip en Maurice Edelenbosch van UltimateDisk is weer verantwoordelijk voor de release en RTV-promotie. Wederom is deze single gesponsord door: www.piscinarobots.nl.

Volgens Rob is 3 keer B scheepsrecht, want Bloedje Bloedje Heet, Bere Bere Koud en nu Barbecue maken deze muzikale trilogy compleet. Voor mijn volgende single wil ik het over een totaal andere boeg gaan gooien, maar Barbecue is echt een plaat om je vingers bij af te likken, aldus de altijd positieve Zorn.

Website: www.robzorn.nl

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat