VBRO

Volkszanger Willem Huisman lanceert super dansbare LAAT JE LEKKER GAAN

De Arnhemse volkszanger/entertainer Willem Huisman is ondertussen geen onbekende meer in de Nederlandstalige muziekwereld. Na diverse singles en vele optredens is hij steeds vaker op de grotere feesten en evenementen te vinden. Zijn repertoire is herkenbaar aan dansbare platen in het volkse genre die over het algemeen aardig succesvol zijn. Hij lanceerde reeds singles als ‘Zomerzon’, ‘Lailo’, ‘Voorbij’, ‘Voor jou’, ‘Hey waar ga je heen’, e.v.a.

De titel van zijn nieuwe single ‘Laat je lekker gaan’ zegt al genoeg. Jong en oud zal helemaal losgaan op deze super dansbare plaat. Het origineel ‘Cry to me’ van Solomon Burke, is compleet nieuw ingespeeld door Sonic Solution en van een dancejasje voorzien. Voor de RTV-promotie is Willem een samenwerking aangegaan met Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

Het optreden zit bij Willem Huisman in het bloed en hij weet hij elke zaal in een feeststemming te brengen. ‘Ik hoop dat er binnenkort eindelijk een einde komt aan alle maatregelen, zodat ik weer overal kan optreden en de mensen blij kan maken met mijn muziek’, aldus Willem.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat