VBRO

Voor Marco Carolus mag het elke dag feest zijn

Het spreekwoord het leven is een feestje moet alleen zelf de slingers ophangen heeft veel invloed gehad op de totstandkoming van Marcos nieuwe single...Feesten kan altijd. Het is een Nederlandstalige bewerking van Fur die Ewigkeit waarmee de Duitse Schlagerzanger Mickie Krause miljoenen views en streams wist te behalen. In eerste instantie had Marco zelf een tekst geschreven die meer gericht was op de Apres-ski, maar daar had hij achteraf toch geen lekker gevoel bij.

Marco is al een tijdje bezig zijn imago als Carnavals- en Apres-ski zanger om te zetten tot algemeen feestzanger voor elke festijn. Zijn twee voorgaande singles dekten al een andere lading en dat werd door zijn fans positief ontvangen. Ook Ronald Visch van RoodHitBlauw is van mening dat Marco een goede keuze heeft gemaakt en het lied daardoor het gehele jaar ingezet kan worden voor elk feest. Overigens benadrukt Marco wel dat hij altijd volop actief zal blijven tijdens het Carnavals- en Apres-ski seizoen.

Heel toevallig komt de single op een nationale feestdag uit. Bij het platenlabel vinden de releases altijd op een woensdag plaats en dat is dus in dit geval op Koningsdag. Een betere start kunnen we ons niet wensen. Omdat Marco twijfels had met zijn geschreven tekst vroeg hij Manfred Jongenelis om advies. Hij stelde voor om Carlo Rijsdijk van Helemaal Hollands te benaderen. Carlo werkt al een tijdje samen met Manfred en dat werpt inmiddels zijn vruchten af. Carlo heeft Marco een hoop inspiratie gegeven en zo zijn ze samen tot deze tekst gekomen, glundert Marco.

De CD single Feesten kan altijd is vanaf 27 april 2022 verkrijgbaar.
De videoclip volgt binnen 2 weken en zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat