VBRO

Voor Mike D Ancona kan nieuwe single KOM VIER HET LEVEN MET MIJ heel goed uitpakken

Iedere artiest is bij het opnemen van een nieuwe single altijd positief ingesteld en hoopt natuurlijk dat uiteindelijke resultaat wordt opgenomen in de playlisten van de landelijke radiostations. Voor Mike D’ Ancona ligt het verwachtingspatroon dat ‘Kom vier het leven met mij ’ uit kan groeien tot een landelijk succes heel hoog. Niet alleen Mike denkt dat, ook zijn producer Kees Tel en Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw hebben het volste vertrouwen erin dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren. Alle ingrediënten die daarvoor nodig zijn, zijn verwerkt in deze topproductie.

Mike: ‘Ik heb de tekst van ‘Kom vier het leven met mij ’grotendeels zelf geschreven. Daarnaast heb ik thuis al heel lang een eigen studio waar ikzelf de melodielijn van deze single heb gearrangeerd. Overigens werk ik ook vaak muziek uit voor dweilorkesten en bigbands. Omdat ik ontzettend geniet van de bekende René Schuurmans sound valt ook deze single in dat straatje. Het is niet zo dat ik hem evenaar, maar ik hou er gewoon van. Uiteraard heeft mijn vaste producer Kees Tel de puntjes op de i gezet. Hij heeft meegeholpen om de tekst kloppend te maken en de juiste instrumenten toegevoegd. Daar is hij gewoon een kei in. Ik kan met hem lezen en schrijven en dat werpt z’n vruchten af. Het onderwerp van de single gaat eigenlijk een beetje over mijn eigen levensstijl. We hebben de afgelopen jaren allemaal te maken gehad met minder leuke dingen, waaronder natuurlijk de coronapandemie. Mijn motto is “geniet van het leven en met name van de momenten die je kunt delen met andere mensen in totale eenvoud’. Als ik daaraan denk krijg ik voldoende inspiratie om zinnen op papier te zetten. Ik had het concept al een tijdje klaarliggen, maar heb gewacht op het juiste moment om de plaat uit te brengen. Omdat het nu echt zomer is word je van deze single nog vrolijker. De komende tijd is mijn agenda goed gevuld en dat komt natuurlijk helemaal mooi uit.’

De cd-single ‘Kom vier het leven’ is vanaf 28 juni 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Marcel Pennings, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Boek Mike D’ Ancona hier!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat