VBRO

Wendy May komt na vele jaren weer met nieuwe single

Zangeres Wendy May was begin jaren 80 niet weg te denken uit de playlist van piratenstations. Als 16 jarige bracht ze haar éérste single uit getiteld “Een bootje kwam in Marken aan”. Hierna volgden meer nummers waaronder de hits “Verlegen ben ik”, “Heb je mij vergeten te vertellen” en “Melody d’Amour” waarmee ze bij velen de juiste snaar wist te raken. Na een succesvolle solocarrière sloeg het leven van Wendy een andere weg in. Maar nu is ze weer helemaal terug en Benelux Entertainment ontvangt haar met open armen.

Wendy kwam onlangs in contact met producer Jan de Vrieze van Studio Martin Sterken. Hij moedigde haar aan om weer eens een nieuwe single op te nemen. Aanvankelijk twijfelde Wendy nog, maar het bloed kroop toch waar het niet gaan kon en ze besloot het te doen! Samen met Jan schreef ze de tekst van het lied “Voorbij”. Een gevoelige ballad over een liefde die niet langer meer mag zijn.

Wendy’s prachtige, emotionele stemgeluid en de diepe tekst van het nummer hebben al menig mens ontroerd. Zelf is Wendy super blij dat ze deze stap heeft gezet en gaat ze vol nieuwe energie de toekomst tegemoet.

Bij deze single is een passende videoclip geschoten door het team van CreAgency uit Musselkanaal welke de emotie van het nummer goed overbrengt.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat