VBRO

Wesley Broens lanceert feestplaat WIE ME VINDT MAG ME HOUDEN

De Haagse feestzanger Wesley Broens is vooral bekend van het RTL programma Oh Oh daar gaan we weer (De opvolger van Oh Oh Cherso) en zijn zomerhit IK WIL JOU. Daarna kreeg Wesley een eigen realitysoap met de titel Koning van het levenslied. Deze afleveringen waren wekelijks bij RTL-XL te zien en worden nu nog met regelmaat bij RTL Lounge uitgezonden.

In 2017 werd Wesley genomineerd voor een Party Award in de categorie Opkomend Party Artiest. In 2021 nam hij een belangrijke volgende stap in zijn carrière door met Dj Maurice samen te gaan werken. Dit resulteerde in de single SPRING welke een bewerking is van een liedje uit de gelijknamige Studio 100 televisiesoap waar dit liedje de themasong van was.

Deze zomer komt hij met een nieuw liedje wat veel mensen mee kunnen zingen na een avondje flink doorhalen. Ras Hagenees Wesley schreef het aanstekelijke WIE ME VINDT MAG ME HOUDEN samen met een professioneel team van songwriters.

Hopelijk wordt deze single breed opgepikt en zingt het publiek bij elk optreden dit liedje luidkeels mee. Ondertussen gaat het liedje al viral op TIK TOK en doet vrijwel iedereen al aan het dansje mee, aldus de altijd enthousiaste volkszanger. RTV-promotie: UltimateDisk.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat