VBRO

Wesley de Bruin met Nederlandse versie van Wereldhit ‘Jerusalema’

Wesley de Bruin komt vrij snel na de releases van ‘Kom schatje’ (nog steeds frequent gedraaid op RADIONL) en ‘Laat mij alleen’, weer met een gloednieuwe single!

Het is een Hollandse remix geworden van het bekende liedje ‘Jerusalema’ dat nu Wereldwijd een hit is. Wesley vroeg daarom aan producer Peter van Kesteren om de track snel te produceren en uit te brengen op zijn label Leico Music.

En dat is gelukt, de supervrolijke, dansbare single ‘Ik wil bij jou zijn’ is uitgekomen en de RTV-promotie wordt weer verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk. Jaap van Didden van JvDRecording is weer verantwoordelijk voor de Clipproductie. Ondertussen is Wesley alweer druk bezig in de studio met nieuw repertoire, want uiteindelijk gaat hij voor een album!

Wesley de Bruin is geen onbekende meer in het Nederlandstalige circuit, maar zijn carrière kwam pas echt in een stroomversnelling na deelname aan het tv-programma ‘Bloed Zweet en Tranen’. Wesley hoopt dat hij binnenkort weer diverse mooie optredens mag verzorgen, waarbij hij de kroegen, pleinen en feesttenten weer op z’n kop kan zetten.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat