VBRO

Wesley van Doesburg brengt nieuwe single uit

Dat Wesley van Doesburg een echte levensgenieter is weten de mensen die hem persoonlijk kennen als geen ander. De titel van zijn nieuwe single Laat je zorgen nu maar thuis past daarom uitstekend bij hem….alhoewel….in plaats van het woordje thuis, had daar ook zomaar cafe kunnen staan. Als fanatiek darter en zanger is hij regelmatig te gast in zijn stamkroeg Cafe Fiesta in Almere. De uitbaters dragen Wesley al lange tijd een warm hart toe en steunen hem financieel zodat hij af en toe de studio in kan duiken om nieuwe nummers op te nemen. Wesley heeft ondertussen al aardig wat singles op zijn naam staan en heeft zelfs plannen om binnen afzienbare tijd een album uit te brengen. Om dit te realiseren heeft hij veel aan de goede tips die Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties hem meegeeft.

De nieuwe single, die eigenlijk geheel onverwachts verschijnt, had Wesley in 2022 al ogenomen bij Anro Productions. In eerste instantie was de lancering in de lente van 2023 gepland, maar zonder dat ook maar iemand het wist was hij naar Ronald Visch gegaan om te vragen of deze als verrassing snel uitgebracht kon worden. De platenbaas uit Nijkerk vond dat een leuk idee en heeft per direct alles in werking gesteld om nog ruim voor de carnaval de single te releasen. Op die manier hoopt Wesley nog een graantje mee te pikken om geboekt te worden tijdens de carnaval. Hij heeft ondertussen al een aantal opties voor optredens in zijn agenda staan, maar er zijn nog plekjes over om de feestende menigte te verblijden met zijn leuke en gezellige liedjes waaronder zijn voorgaande succesnummer Doe mij maar een Baco.

Wesley krijgt de laatste tijd vaker de vraag gesteld of hij weer met zijn opa Wiggert de studio induikt. Dit gaat inderdaad gebeuren. De kans is groot dat ook die opname als track op het aanstaande album wordt geplaatst.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat