VBRO

Willeke Schoonewille en Lot van Santen brengen KERST IN DE JORDAAN uit op platenlabel RoodHitBlauw Producties

Zangeres Willeke Schoonewille, o.a. bekend van SBS’s6 Bloed, Zweet en Tranen), kwam op het idee om samen met zangeres Lot van Santen het nummer Kerst in de Jordaan op te nemen. Binnenkort hebben twee zangeressen een gezamenlijk kerstoptreden en hoe leuk is het dan om het publiek te verrassen met een vrolijk Kerstnummer. Dit is het nummer: Kerst in de Jordaan geworden. Het origineel is van Johnny Jordaan, maar ook zanger Wesly Bronkhorst heeft ooit dit nummer gecoverd en in een heerlijk uptempo jasje gegooid. Beide zangeressen zijn geboren in Amsterdam en dragen hun geboortestad diep in hun hart.

Samen hebben zij de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of producer Roy Otters van Anro productions in Apeldoorn hen wilde helpen met het verfraaien en opnemen van het nummer. Dit werd zon succes dat de zangeressen besloten om er ook een leuke videoclip bij te maken, ook dit werd geregisseerd door Roy Otters.

De clip is opgenomen in hartje Amsterdam. Je ziet de zangeressen samen op de IJsbaan van het Rembrandtplein, waar we met een groep vrienden heerlijk aan het genieten zijn van heerlijke gluhwein. Ook zie je de twee schitteren achter de bar bij cafe Pikketanussie in de korte Reguliersdwarsstraat. Wat hebben ze samen een lol gehad met de opnames van de clip. Honderden mensen bleven staan om de groep te filmen en wilde daarna graag met de meiden op de foto.

Al met al zijn de zangeressen super blij met dit resultaat en de samenwerking! Dit smaakt stiekem naar meer…

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat