VBRO

Willem Barth lanceert het vrolijke nummer ‘Hey jij’

Willem Barth had al een tijdje een Engelstalig lied opgeslagen in z’n Spotify playlist. Heel toevallig kreeg hij twee maanden geleden een linkje van exact hetzelfde nummer doorgestuurd van z’n producer Frank Verkooyen. Voor Willem een reden om een afspraak te plannen om het één ander door te spreken. Frank schreef een Nederlandstalige tekst over een prachtig exemplaar van top tot tenen. Het geheel werd overgoten met het bekende Willem Barth sausje, met andere woorden…..lekker vrolijk, dansbaar, meezingbaar, uiteraard met een melodie die je niet meer uit je hoofd krijgt.

Ondanks dat Willem net zoals vrijwel al z’n muzikale collega’s al vele maanden de optredens mist, meent hij met dit lied z’n fans te verblijden. ‘Ik ben er zo langzamerhand hélemaal klaar mee. Voorlopig is mijn grote agenda die ik had aangeschaft nog leeg. Ik had echt gehoopt dat we vanaf maart 2021 weer konden gaan knallen. Vooralsnog zie ik geen versoepelingen en ben bang dat ook dit jaar als verloren kan worden beschouwd. Gelukkig kan ik via Facebook nog een beetje ouwehoeren met m’n fans. Op die manier blijft iedereen op de hoogte van wat ik allemaal doe’, aldus Willem.

‘Hey jij’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 24 februari 2021 via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip is te bewonderen bij de clipzenders, Youtube en de social mediakanalen van Willem Barth.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat