VBRO

William Bonne komt meer heerlijke zomerplaat DIE ENE NACHT

Op zijn Facebookpagina kondigde William Bonne al aan dat hij bij The Boom Music Studio i.s.m. Frank Verkooyen de heerlijke zomerplaat Die ene nacht had opgenomen. Ondanks dat ze elkaar al jaren uit de artiestenwereld kennen heeft dat nooit geresulteerd in een samenwerking. Vanwege de vriendschap die, met name de laatste drie jaar, enorm is gegroeid nam William de stap om met Frank in conclaaf te gaan over de opname van een zomersingle.

Frank kwam vervolgens met het plan om van het bekende Spaanse nummer 1001 Noches van Fonseca een Nederlandstalige versie te maken. De oorspronkelijke tekst is door Femke Reuvers zo goed als mogelijk omgezet naar onze taal. Omdat William ontzettend tevreden was over het eindresultaat heeft hij besloten om minimaal drie singles per jaar op de nemen bij Verkooyen.

Voor z’n fans organiseert William op zondag 17 juli as. een single releaseparty bij Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Naast William zullen nog een 9 tal artiesten waaronder Jeffrey, Brace, Jaman en Frank Verkooyen acte de présence geven. Op de Facebookpagina van William staat alle informatie over de kaartverkoop.

De clipopname vindt plaats op 10 juli 2022 door Niels Horstman. Een paar dagen later is deze te bewonderen op Youtube en de socials van William.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat