VBRO

William Burg kondigt de lente van 2022 aan met oorwurm IK HEB EEN ENGEL GEZIEN

Als je de nieuwe single Ik Heb Een Engel Gezien van William Burg voor de eerste beluisterd hebt, krijg je waarschijnlijk meteen de drang om deze op te nemen in je Spotify afspeellijst en de bijbehorende clip te bewonderen op YouTube. Met recht kan deze productie, waarvoor Manfred Jongenelis verantwoordelijk is, een oorwurm genoemd worden. Qua timing komt de lancering precies op het juiste moment. Het uitgaansleven is weer geopend en William hoopt dan ook dat vanaf heden het coronavirus wordt weggeschreven als een griep. Z’n agenda begint weer aardig vol te lopen met leuke optredens zowel in horecagelegenheden als grote evenementen.

Twee vrienden van William, te weten, Hans van de Water en Hans van de Kerkhof klopten onlangs met een top idee bij hem aan. Wij hebben een keileuke plaat voor jou in petto. Als daar een beetje aan gesleuteld wordt, zou het maar zo een gigantische voorjaarssingle kunnen worden. Dat sleutelen was aan Manfred overigens wel toevertrouwd. Hij heeft een prachtige tekst geschreven en een melodielijn weten neer te zetten waarmee ik zeker interactie met het publiek kan creëren, aldus William.

Noteer ook alvast de datum zaterdag 3 september 2022 in je agenda. Dan vindt bij De Kentering Partycentrum in Rosmalen zijn uitgestelde grote concert plaats.

Ik Heb Een Engel Gezien verschijnt bij Smaragd Music en is vanaf 18 maart 2022 te streamen via de bekende platforms. De clip is te bewonderen op Youtube én de social mediakanalen van William.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat