VBRO

William Burg presenteert gevoelige plaat IK MIS JE ZO

De mensen die William Burg goed kennen weten dat hij alles tot in de puntjes geregeld wil hebben. Het plannen van nieuwe singles is zo’n dingetje en daar denkt deze Brabantse zanger dan ook heel goed over na. Dat geldt ook over het moment wanneer welke plaat gelanceerd wordt. Zo vlak voor de Kerstdagen laat William middels de single Ik Mis Je Zo horen dat hij ook een gevoelig persoon is. Natuurlijk kennen we dit nummer als duet van Rob van Daal en de inmiddels overleden jonge zanger Richard Janse. Ook Jeffrey Heesen plaatste dit lied als track op het album ”Intens”. De versie van William kenmerkt zich door veel live instrumenten waaronder diverse blazers.

Tijdens het grote concert dat William afgelopen 3 september gaf in Rosmalen zong hij dit emotionele lied ook voor z’n vader die een paar jaar geleden overleed. Omdat hij altijd bij hem was wilde William daar een bepaalde lading aan geven. Zijn zakenpartner en manager Laurens Mennens gaf meteen al aan dat dit een hele mooie plaat zou zijn voor de dagen rond Kerst. Laurens vroeg op dat moment ook hoe William hier over dacht.

William: Dat lijkt mij heel mooi. Het is een lied waar veel mensen zich in kunnen verdiepen bij een overlijden of in een relatiesfeer. Producer Frank Verkooyen van The Boom Music Studio heeft er vervolgens een prachtig arrangement van gemaakt die de boodschap op een perfecte manier ondersteund. Het is wel even heel iets anders dat men van mij gewend is, maar in het voorjaar en de zomer van 2023 komen er gewoon weer een paar knallers uit.

De single Ik Mis Je Zo verschijnt op 23 december 2022 bij Smaragd Music en is te streamen bij de bekende platforms. De clip is te bewonderen op YouTube en de socials van William.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat