VBRO

William Janz zingt Julio Iglesias

Van William Janz bleek al op jonge leeftijd dat hij een muzikaal talentje was. Hij kreeg gitaarles van zijn opa. De kleine William, vond het gitaar spelen leuk, maar… erbij zingen, dat was het helemaal voor hem. In het begin van de jaren negentig, werd Julio Iglesias zijn grote idool. Het was dus niet zo vreemd dat hij in 1996 een finaleplaats wist te behalen in de Soundmixshow van Henny Huisman. William wist ook internationaal diverse talentenjachten te winnen, hierdoor volgden er veel optredens in het buitenland. William ontmoette Riny Schreijenberg (Marty), de man die onder meer Frans Bauer had groot gemaakt. Al snel volgde een nauwe verbintenis en werd een nieuwe strategie bepaald. William Janz, met een nieuw team om zich heen, zal zeker doorgaan om de wereld te veroveren.

William Janz trad 25 april 2022 op met zijn eerste grote theaterconcert in Nederland (AFAS Circus-theater Scheveningen), tijdens dit concert werd ook zijn eerste album gepresenteerd: ‘WILLIAM JANZ ZINGT JULIO IGLESIAS’. Tijdens deze met hart en ziel geproduceerde show, begeleidt door de Micky Fisser Band, bracht hij onder meer (tweetalig) zijn prachtige single ‘Perdido’ (Verloren) ten gehore.

Riny Schreijenberg en Emile Hartkamp, samen eerder verantwoordelijk voor het succes van vele iternationale artiesten, waaronder de bekendste trompettisten van de wereld en maar liefst ruim 40 Nederlandse artiesten, waaronder Frans Bauer, Marianne Weber en Corrie Konings. Ze zijn voor William Janz weer een hernieuwde samenwerking aangegaan. Deze succesvolle hit schrijvers hebben na 20 jaar de handen in elkaar geslagen met als resultaat: Perdido. Deze meertalige single ‘Perdido’ is gereleased op het album ‘William Janz zingt Julio Iglesias’ is de geheel Spaanstalige uitvoering te horen. Daarnaast wordt ‘Perdido’ op alle digitale platvormen ook meertalig uitgebracht.

Het eerste grote concert van William Janz heeft al veel succes gebracht en er wordt al hard gewerkt aan nieuwe projecten in Nederland en alle Spaanstalige landen. William Janz en zijn team kijken uit naar alle mooie successen, in binnen-en buitenland, die William te wachten staan.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat