VBRO

William Smulders en Lieke Grey lanceren ON THE ROAD AGAIN

Ze kunnen niet wachten om weer op pad te gaan, want het leven waarvan ze houden is muziek maken! Hoe toepasselijk is de tekst van het nummer, origineel van Willie Nelson uit 1980, op dit moment. Het lied beschrijft het artiestenbestaan van William en Lieke waar ze samen al jaren van genieten en na een lange coronaperiode weer de draad op hebben gepakt. De swingende nieuwe single bevat een moderne beat, 2-stemmig gezongen, authentiek gitaarwerk en scheurende saxofoonklanken van Boris van der Lek. Het geheel is geproduceerd door Roel Jongenelen en opgenomen in de Apollo Studio in Boxtel.

William Smulders & Lieke Grey zijn allang geen onbekende meer. In de 8 jaar dat ze nu samen optreden hebben ze een geweldig trackrecord opgebouwd. Zo brachten zij met succes de zomer hits “The travel of love”en Fly with me” uit. Deze werden zeer goed ontvangen in de hitlijsten en op zowel radio als tv! Ook hebben zij een heerlijke verzamel-cd van de William Smulders & Lieke Grey band uitgebracht.

William en Lieke bewegen zich sinds hun tiener jaren in de wereld van muziek en entertainment. William is een virtuoze gitarist die sneller van akkoorden kan wisselen dan met het blote oog zichtbaar is. Met zijn diepe stem weet hij de juiste toon te zetten. Niet voor niets scoorde hij in het verleden diverse hits zoals o.a. met “Desiree”. Lieke heeft een warm en vol stemgeluid. Met haar klanken, inleving en overgave weet zij mensen vol te raken.
De passie voor muziek is wat William en Lieke bindt…….. Dat hoor je en voel je!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat