VBRO

Wim Leys kijkt naar boven en wat ziet hij daar…..

Na een woelig jaar en een periode met donkere dagen is er – letterlijk en figuurlijk – weer wat zon op komst. Als er één ding is dat we geleerd hebben het laatste jaar, dan is dat het belang van de mensen die je om je heen hebt, het even stilstaan bij het leven van alledag en het opnieuw genieten van de kleine dingen. Wim Leys brengt met een open blik op de toekomst een klein liedje van hoop en klein geluk, van zon… Want uiteindelijk komt alles wel weer goed. Ik kijk naar boven, en daar is de zon!

Wim Leys is al 20 jaar een vaste waarde in Vlaanderen. Dat jubileum zal in oktober flink gevierd worden trouwens. Wim scoorde de afgelopen jaren regelmatig hits die nog steeds meedraaien op radio en televisie. Hij behaalde verschillende keren een nummer 1 hit in de Vlaamse Ultratop 50 en is ook actief in de live scene. Met zijn band speelt hij iedere zomer tal van concerten in openlucht.

Meezingen kan altijd én Wim is zowat de enige Vlaming die een flinke portie Nederlandstalige rock ’n roll brengt op het podium. Sinds kort maakt hij ook deel uit van “De Meezingers”, een digitale band met tal van bekende Vlamingen die deze zomer gaan toeren.

Wim Leys is ook geen onbekende in Nederland. In 2011 was zijn de clip van ‘Happy Days’ vaak te zien op de Nederlandse zenders. Hij kwam ook enkele keren op de nationale televisie met zijn liedjes. Bovendien toerde hij een tijdje mee met een meezingshow op Nederlandse pleinen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat