VBRO

Wimmie Bouma zingt nog zolang het kan

Zo lang als het kan” is Wimmie Bouma’s nieuwste single waarmee hij wederom terugkeert naar de stijl én de liedjes met inhoud waarmee zijn carrière, nu zo’n 18 jaar geleden, van start ging. Deze sympathieke volkszanger uit Zwolle is bij vele muziekliefhebbers en zeker de fans zeer herkenbaar omdat zij deze volkszanger onmiddellijk herkennen zodra één van zijn inmiddels vele liedjes ergens wordt gedraaid. Een volkomen eigen geluid, prettig gekleurd, en een eigen stijl waarmee hij zorgt dat de teksten tot leven komen.

Inmiddels heeft deze zingende schilder, vader van 2 kids en geflankeerd door een echtgenote die volledig achter- en naast hem staat, al drie albums mogen uitbrengen. Onlosmakelijk zal ‘De Ring Die Jij Draagt’, de mega-hit van Wimmie waarvoor hij een gouden award in ontvangst mocht nemen en nummer 1 werd in de RADIONL TOP 1500 verbonden zijn en blijven aan zijn carrière.

Zijn vorige singles “Alles komt goed” en “In het zicht van de haven” heeft en doet het nog steeds erg goed op alle Nederlandstalige radiostations, deze prachtige plaat stond in alle Playlisten in de hoogste rotatie. Toch werd het tijd, en zeker na deze nare coronatijd, voor een nieuwe single getiteld “Zo lang als het kan” Deze single is geïnspireerd op de mooie jaren die je in jouw leven hebt gehad en nog heel veel mooie jaren die mogen komen (misschien wel 100 jaar).

Het was al een mooie tijd, die jaren die zijn wij nu kwijt, maar ik hou ze vast als een mooie droom. Een paar regels uit de single, die ook deze keer is geschreven door Olav Hesselmans in samenwerking met Lei de Bruyn, Olav kent de muziek van Wimmie en heeft daarom speciaal deze plaat voor hem geschreven. Martin Sterken heeft, zoals bij grote hits als: “De ring die jij draagt”, “Als jij het niet meer weet”, “In het zicht van de haven” en vele anderen, ook deze single weer, met het speciale Wimmie Bouma sausje geproduceerd.

Met steun van Henri van Velzen van HVV Records heeft Wimmie weer een fantastische plaat mogen maken! Een echte Wimmie Bouma plaat alwaar de sound je meteen aan Wimmie doet denken.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat