VBRO

Winnaars ‘Lokaal da’s Logisch’ in Brugge

Met de actie ‘Lokaal, da’s Logisch’, riep KERNpunt samen met de West-Vlaamse steden en gemeenten klanten op om hun favoriete lokale handelaar complimentjes te geven. Hiermee maakten ze kans op een weekendje weg in West-Vlaanderen en lokale aankoopbonnen. Vier winnaars die een compliment gaven aan een Brugse zaak, vielen in de prijzen.

Geef je handelaar een compliment en win

Tussen 21 mei en 16 juni riep KERNpunt samen met de West-Vlaamse steden en gemeenten alle klanten op om een positieve boodschap achter te laten voor hun favoriete lokale handelaar. “Met deze actie ondersteunen we de lokale economie en creëren we een band tussen klant en handelaar. Zo bevorderen we het gemeenschapsgevoel”, zegt schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys.

Hartverwarmende boodschappen voor lokale handelaars

Meer dan 50 Brugse handelaars namen deel aan de actie. Samen ontvingen zij een 400-tal boodschappen van hun klanten. Soms ludiek en soms zeer persoonlijk.

Drie weekendjes in West-Vlaanderen en lokale geschenkbonnen

De meest originele boodschappen werden beloond met een prijs. De klant met het winnend compliment voor Textiel Destrooper uit Assebroek wint een weekendje weg in West-Vlaanderen. Stad Brugge geeft ook aan drie gelukkigen een ‘Cadeaubon Brugge’ weg. Die zijn voor Arnaud Roets, Valentine Verhaeghe en Lore Gantois die een boodschap achterlieten aan Alfa Papyrus, Schoenen Danneels en Optiek Dumont. Hun complimenten luidden als volgt:

Arnaud Roets aan Alfa Papyrus: “Wanneer je daar binnenkomt, altijd welkom, vriendelijk en met een glimlach geholpen. Zo hoort het!”

Valentine Verhaeghe aan Schoenen Danneels: “Ik kreeg vorig jaar een cadeaubon voor moederdag en omdat ik net bevallen was van ons 2e kindje. Na 5 jaar enkel kleding te kopen voor de kindjes was het tijd om eens iets voor mezelf te kopen. Door de slapeloze nachten en “zwangerschapsdementie” was ik vergeten om de bon binnen het jaar te gebruiken. Gelukkig heeft die lieve dame in de winkel mijn cadeaubon nog willen aanvaarden.”

Lore Gantois aan Optiek Dumont: “De perfecte plaats om mijn liefde voor kleur om te zetten in een toffe bril.”

Foto@Persdienst Stad Brugge

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat