VBRO

Winterse gezelligheid in Sluis

In Sluis is de Middenstands Vereniging gestart met de opbouw van een XXL schaatsbaan op de Groote Markt. De komende dagen wordt er hard gewerkt om alles in gereedheid te brengen voor zaterdag a.s. Inderdaad, vanaf zaterdag 17 december kan er weer geschaatst worden in Sluis. Op de Groote Markt staat t/m zondag 8 januari een XXL schaatsbaan met echt ijs. Er kan geschaatst worden in tijdsblokken van ruim 3 uur en wie dat niet genoeg vindt, kan ook een dagkaarten verkrijgen. Speciaal voor de kleinste schaatsertjes, is er een aparte kleuterbaan waar ze op hun gemak de beginselen van het schaatsen onder de knie kunnen krijgen. Zij kunnen gebruik maken van hulpstukken zoals een leuke ijsbeer.

In de gezellige N’Icebar, die uitkijkt op de schaatsbaan, kun je terecht voor tickets, schaatsenverhuur en natuurlijk een drankje en hapje. Op de openingsavond (zaterdag 17 december) treedt de band “Stuk” op in N’Icebar. Voor kinderfeestjes, verenigingen e.d. zijn er speciale arrangementen en prijzen.

Basisscholen uit de gemeente Sluis uitgenodigd voor gratis schaatsen

Alle basisscholen in de gemeente Sluis ontvingen van de Middenstands Vereniging Sluis een uitnodiging om gratis te komen schaatsen met hun leerlingen tussen maandag 19 december en vrijdag 23 december. Hierop reageerden de scholen erg positief. Ruim 800 basisschoolkinderen komen deze midweek gratis schaatsen.

Curlingcompetitie

In de avonduren wordt de kleuterbaan omgetoverd tot curlingbanen en wordt er een heuse competitie gespeeld onder de sponsoren van de ijsbaan. Maar liefst 25 teams nemen deel aan deze competitie. Het beloven weer een fanatieke maar ook gezellige avonden te worden. Aan de inspiratie van de teams zal het niet liggen, namen als “De Leffeballetjes”, “Blauwe buzze”, “Haertbreakers”, “IJskoud de beste”, “Meulenkiekers” “De Klokkenluiders” en “De Klutseiers” prijken op het wedstrijdschema.

Kras & Win Eindejaarsactie

T/m zondag 8 januari kun je zomaar in de prijzen vallen tijdens de Kras & Win eindejaarsactie in Sluis. Het prijzenpakket is mega, de prijzenpot vertegenwoordigd een waarde van 20.000 euro.

Bij de deelnemende zaken ontvang je bij je aankopen een “kras & win” kanskaart, je kan meteen (of thuis) checken of je prijs hebt. Misschien win jij wel een van de vele waardebonnen (variërend van 25 tot 1000 euro) die in Sluis te besteden zijn, daarmee kun je gratis “uit eten” of shoppen. Een dagje Sluis in de actieperiode wordt zo nog leuker! Meer informatie over de “Kras & Win” actie, openingstijden schaatsbaan e.d. kun je terugvinden op de website www.sluisonline.nl.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat