VBRO

Wolter Kroes tekent bij Cornelis Music

Op 6 april 2022 heeft de populaire Wolter Kroes een contract getekend bij Cornelis Music. Met deze samenwerking worden de handen ineen geslagen en liggen er voor de toekomst fantastische plannen klaar.

We kennen de zanger natuurlijk van zijn mega hits Viva Hollandia, Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen en Wat Een Heerlijke Dag. En daarmee is hij een van de meest geboekte artiesten van Nederland.

Op dit moment heeft Wolter successen met maar liefst twee singles. Zo scoort hij samen met John West erg goed met Zeker Niet De Laatste en zijn single Altijd Dichtbij , een remake van de iconische Eurovisie Songfestival hit van Teach-In wordt erg goed ontvangen.

Door mijn duet met John kwam ik er al vrij snel achter dat de samenwerking met Cornelis Music goed en vertrouwd voelt en dat we elkaar enorm versterken. Voor mij genoeg reden om de samenwerking nog langer door te zetten.

Wolter Kroes en Cornelis Music kijken erg uit naar de samenwerking en zijn druk bezig met de plannen voor de toekomst. We hebben zoveel goede en leuke liedjes klaarliggen en het is ook erg fijn dat ik deze ook weer live in het land mag zingen. Jullie gaan dus nog veel meer van mij horen, aldus een gelukkige Wolter.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat