VBRO

Yosee viert haar 12.5 jarig artiestenjubileum GROOTS op zaterdag 4 juni 2022 in Rosmalen

Na vier keer het aanvankelijk 10 jarig jubileum te hebben uitgesteld vanwege iets met een C, viert Yosee dan eindelijk haar jubileum, maar dan het 12,5 jarig jubileum. De Bossche zangeres bracht onlangs haar 20ste single Helemaal gehad met jou uit en de nieuwe ligt alweer klaar. In deze 12,5 jaar heeft Yosee ook nog een prachtig album mogen maken samen met Peter Koelewijn. Daarnaast heeft ze op vele mooie evenementen mogen staan, Ahoy Rotterdam, voorprogramma van Dré Hazes, RADIONL Zomertoer, Mega Piratenfestijn, PSV Stadion, om maar eens wat te noemen.

Op zaterdag 2022 4 juni viert ze dit lustrum met een avond waar ze flink uit gaat pakken. Niet alleen met artiesten zoals o.a. Jeffrey Heessen, Sylvia Samson, John West, John de Bever, Bonnie st. Claire, maar ook met een sfeervolle zaal met een grote verlichte dansvloer, mooi licht, geluid & laser en een door Groenrijk Den Bosch mooi aangeklede zaal. Dit wordt met recht The Party of the year.

Dit alles gaat plaats vinden bij Partycentrum de Kentering, Dorpstraat te Rosmalen. Veel kaarten zijn reeds verkocht, maar er zijn nog ongeveer 50 kaarten in de verkoop. Deze zijn te bestellen via de site van Yosee www.yosee.nl. Daar kom je in de ticketshop van Eventbrite en kun je je kaarten voor deze mooie avond bestellen vanuit je luie stoel. Ook bij de Kentering liggen nog enkele kaarten, maar dan zijn alle 800 kaarten verkocht. Zorg dus dat je er snel bij bent, het is zo 4 juni tenslotte.

Yosee zal uiteraard haar complete repertoire ten gehore brengen in een extra lang optreden van haar. De avond wordt gepresenteerd door Hans Tervoort, de muziek vooraf en tussendoor komt van Perry Stuiver.

Foto’s worden gemaakt door Charles van Veen, en het geluid wordt verzorgd door de vaste en eigen geluidsmensen van A & R , Rob Braam. Zorg dat je deze avond niet mist en bestel snel je kaarten voor dit evenement waarvan het de bedoeling is dat dit jaarlijks, als een soort traditie, gehouden gaat worden. Kaarten zijn € 15,00. De aanvang is om 20.00 uur en de zaal gaat open open omstreeks 19.00 uur.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat