VBRO

Yosina hoopt met haar nieuwe single meer aandacht te vragen voor het beladen onderwerp

Yosina, winnares van de voice kids, brengt een gevoelige song uit met een tekst over eenzaamheid.
Momenteel in de donkere dagen voor kerst speelt het onderwerp eenzaamheid helaas een grote rol bij veel mensen, zowel bij jong als oud.

Ik krijg op mijn socials heel veel berichten o.a. van jongeren over hoe alleen ze zich voelen en dat is vaak schrijnend. Ze schrijven vaak hoe ongelukkig en alleen ze zijn en blij zijn dat ik met ze schrijf op bijvoorbeeld Insta of TikTok. Het is heel triest dat het bestaat. N.a.v. dit onderwerp ben ik met mijn team en producer Quinten Rietveldt aan de slag gegaan om een mooie ballade op te nemen. Ik vond het best lastig om in te zingen, omdat ik steeds tranen in mijn ogen kreeg, met de wetenschap dat er zoveel mensen alleen zijn met bijvoorbeeld kerstmis. Ik raad ook iedereen aan om hulp te zoeken bij vrienden of instanties van de overheid www.deluisterlijn.nl, aldus Yosina.

Yosina hoopt met haar single meer aandacht te vragen voor het beladen onderwerp. Iedereen zou toch meer aandacht aan elkaar moeten besteden als je weet dat iemand alleen is. Haar single is te streamen en te beluisteren op Spotify, Apple Music, Deezer etc.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat