VBRO

Youri Sprenkels maakt een feestje van IK DOE HET LICHT WEL UIT

Youri Sprenkels heeft zelf een heel goed gevoel bij z’n nieuwe single Ik doe het licht wel uit . Van oorsprong is het een lied van Jannes welke door producer Frank Verkooyen behoorlijk onder handen genomen. Het idee om juist deze plaat uit 2004 in een nieuw jasje te gieten is afkomstig van Youri’s vader. Een groot deel van de vorige singles van Youri gingen over de liefde. Dat is met deze uptempo feestplaat niet het geval. Hier staat het café en op stap gaan centraal. Het is volgens Youri echt geen crematie liedje ondanks dat daar het licht ook uit gaat…..

Het talent uit ST. Willebrord begon zijn muzikale carrière 5 jaar geleden. Inmiddels heeft hij al een behoorlijke naamsbekendheid opgebouwd en als het aan TeamNL Music ligt kan dat alleen nog maar groeien. Minimaal drie singles per jaar uitbrengen is één van zijn doelstellingen. Uiteraard vinden de opnames daarvan plaats bij The Boom! Music Studio in de Meern.

De single Ik doe het licht wel uit is vanaf 20 april 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen is te bewonderen op Youtube en de socials van Youri.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat