VBRO

Zanger Djason Janssen lanceert vrolijke debuutsingle KOM DANS MET MIJ

De 20-jarige zanger Djason Janssen uit Velp werkt in het dagelijks leven met veel plezier als timmerman. Zingen doet Djason al van kleins af aan en toen hij 10 jaar oud was nam hij reeds een nummer op bij Studio Frank van Etten.

Op elk feestje pakte ik wel de microfoon en deed wat ik leuk vond, zingen! Ik besloot helemaal voor een muzikale carrière te gaan en ben zangles gaan volgen. Dit resulteerde in mijn ultieme wens om ook een eigen nummer te gaan opnemen, aldus een enthousiaste Djason.

Hij gaat hiervoor een samenwerking aan met de producers van Sonic Solutions. Het vrolijke, catchy Kom dans met mij doet je meteen verlangen naar het voorjaar en de zomer.

De tekst is geschreven door Willem Huisman en toen ik het eindresultaat hoorde, dacht ik, dit is wat ik wil, leuke vrolijke dansnummers uit brengen die gemakkelijk zijn mee te zingen. Het lied gaat over een prachtige dansende dame waar je hart sneller van gaat slaan en die je met haar lach verleidt om met haar te dansen, vertelt Djason.

Djason hoopt dat mensen hem over een jaar of vijf herkennen van zijn muziek en dat hij van zingen serieus zijn vak heeft gemaakt. De release en RTV-Promotie worden verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk en de videoclip door Kaska Producties.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat