VBRO

Zanger Koos Janssen wil iedereen laten weten IK BEN GELUKKIG

De Westlandse zanger Koos Janssen wil met de vrolijke nieuwe single IK BEN GELUKKIG iedereen laten weten dat het leven hem toelacht.

Ik hoorde het liedje I found my freedom van Mac en Katie Kissoon en kreeg het niet meer uit mijn hoofd. Het gevolg was dat ik er een eigen draai aan gaf en langzaam ontstond de tekst IK BEN GELUKKIG. Samen met mijn vrouw Ine hebben we de gehele tekst gemaakt. We keken elkaar aan en riepen, dit wordt een hit!

Koos Janssen ging hiervoor een samenwerking aan met de bekende producer Peter van Kesteren van Leico Music, die er een geweldige productie van heeft gemaakt. Vrijwel alle partijen zijn ingespeeld door sessiemuzikanten en de tweede stem van achtergrondzangeres Louisa Verwoert maakt het geheel compleet.

Koos wilde graag een videoclip in een vrolijke en gelukkige setting. Na wat brainstormen ontstond het idee om deze bij The City in ‘s-Gravenzande op te nemen. Na wat rondvragen in whatsapp groepen hadden we een gezellig clubje bij elkaar die wel wilden meewerken om er een leuke clip van te maken.

Onder regie van Jaap van Didden van JvDRecording is het een fantastische video geworden. Ik ben dan ook zeer tevreden met het eindresultaat en wens u veel luister, kijk en dansplezier. Wie weet ontmoeten we elkaar een keer bij een optreden van mij, aldus een enthousiaste Koos. De RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk en de single is te streamen en te bekijken via alle bekende kanalen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat