VBRO

Zanger Tim Rietbroek lanceert debuutsingle DIT GAAT NOOIT OVER

De 25-jarige in Den Haag geboren en getogen autoverkoper Tim Rietboek lanceert deze zomer zijn debuutsingle DIT GAAT NOOIT OVER. Hij ging hiervoor een samenwerking aan met het producersteam van Sonic Solutions die er een geweldige productie van hebben gemaakt. Omdat Tim gek is op de sound van accordeon en gipsygitaar werden deze aan de single toegevoegd.

Ik geloof zelf heel erg in de liefde en wilde dus graag dat mijn eerste single over dit prachtige onderwerp ging. Om een grote doelgroep aan te spreken gaat het liedje niet over hem, haar, of zij, maar over jij, aldus de altijd spontane Tim.

Van jongs af aan wilde Tim Rietbroek al artiest worden. Als hij in de auto ergens naar toe reed, zong hij altijd luidkeels mee met de Nederlandstalige hits op de radio. Tim heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot het artiestenwereldje en hoopt dat zijn single DIT GAAT NOOIT OVER zal bijdragen aan een succesvolle boost van zijn nog prille zangcarrière.

Tim begon pas 2 jaar geleden met zingen voor publiek en besloot door alle enthousiaste reacties om er serieus werk van te maken. Hij nam zangles, ging fanatiek de sportschool in en deed ondertussen veel podiumervaring op. Ondertussen treedt hij regelmatig op in het land en geniet van alles wat er momenteel op zijn pad komt. Voor de clipproductie ging Tim een samenwerking aan met Ron Schmid VisualsMedia en de RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat