VBRO

Zanger Wilfred Versteeg maakt rentree met MENEER DE PRESIDENT

Na vijf rumoerige jaren in zijn privéleven maakt zanger Wilfred Versteeg zijn rentree in het Nederlandse muziekland met een nieuwe single getiteld MENEER DE PRESIDENT. Meneer de president is een, vrolijk feesttent waardig nummer met een politiek, kritische tekst. Een tekst die voor sommigen misschien te rechtdoorzee is, maar die voor anderen juist de bekende spijker op de kop slaat!

In de aanloop van de productie van het nummer bleek de politiek geladen tekst voor sommigen de reden te zijn om een samenwerking niet aan te durven. Vrijheid van meningsuiting is echter een groot goed, maar inmiddels is het merkbaar dat niet iedereen zich meer uit durft te spreken. En dat is juist één van de redenen waarom de eigenwijze, maatschappelijk betrokken, Nieuwendijkse zanger dit nummer wilde realiseren.

Ik heb de gevolgen van het Haagse beleid aan den lijve en in het vrijwilligerswerk wat ik deed ondervonden, aldus Wilfred.

In Jeroen Dirksen werd de producer met ballen gevonden en MENEER DE PRESIDENT is dan ook in samenwerking met Jeroen opgenomen in de studio van Jeroen Dirksen Muziekproducties te Neuenhausen, Duitsland. Wilfred heeft na een fijne samenwerking met Kees Tel (Kees is op het moment te druk met andere projecten) in Jeroen een nieuw muzikaal maatje gevonden en beiden zijn geheel gelijkwaardig verantwoordelijk voor productie, tekst en muziek.

MENEER DE PRESIDENT is het vreedzame protest waarmee Wilfred zijn rentree wilde inzetten, maar er ligt nog veel meer op de plank!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat