VBRO

Zonzo weet met nieuwe single ‘Oh What A Kiss’ de juiste snaar te raken

Met heerlijke volkse accordeonklanken start de nazomer single ‘Oh What A Kiss’ waarmee Zonzo bewijst dat hij een veelzijdige artiest is. Het leven van deze talentvolle gipsy muzikant staat al vele jaren in het teken van muziek. Naast het uitbrengen van eigen singles wordt hij heel vaak gevraagd om voor andere artiesten de gipsy gitaarpartijen in te spelen. Voor 90% van alle producties waar dit instrument wordt ingezet is Zonzo verantwoordelijk. Hij werkt samen met een groot aantal studio’s om zijn specialiteit toe te voegen zodat het eindresultaat altijd op een hoog niveau staat. Hij heeft zich overigens voorgenomen om vanaf heden minimaal vier singles per jaar te lanceren.

Zonzo: ‘Ik ben iemand die graag op muzikaal gebied iets wil uitproberen. Mijn voorkeur gaat wel uit naar feestelijke Nederlandstalige muziek. Ik sluit overigens ook niet uit dat ik bijvoorbeeld als albumtrack een Engelstalig lied opneem. Voor wat betreft m’n nieuwe single, dat is van oorsprong een Amerikaans lied uit de jaren 50. Ik ken dat liedje al zo lang en elke keer stemt mij dat vrolijk. Thuis had ik in mijn eigen studio al een demo gemaakt die ik vervolgens doorstuurde naar mijn vaste producer Manfred Jongenelis. Zonder verder aan te geven wat ik van hem verwachte is hij aan de slag gegaan en heeft zoals altijd zijn vakmanschap getoond. Het is dé perfecte opvolger van ‘Love You O Ti Amo’. Die single heeft het heel goed gedaan en stond zo’n beetje in alle lijsten. Dat leverde een groot aantal interviews op bij zowel radio- als tv-stations.’

Zonzo krijgt de meeste boekingen via mond op mond reclame. Uiteraard kun je hem ook boeken via zijn Facebookpagina of via een aantal boekingsbureaus.

De single “Oh What A Kiss” verschijnt bij Cornelis Music en is vanaf 19 augustus 2023 te streamen via de bekende platforms. De clip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen op YouTube en de socials van Zonzo.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat