VBRO

Sander Kwarten en Elz Bakker met duet Trotsplaat bij VBRO

Elke vrijdag kiest de muziekredactie van de VBRO de Trotsplaat. En dat is dan meteen de meest gedraaide nieuwe plaat de daarop volgende week. Vanaf maandag 25 januari is dat ‘Mijn hart huilt om jou’, het bijzondere duet van Sander Kwarten en Elz Bakker. In eerste instantie zou dit fraaie volkse nummer worden gezongen door Elz Bakker solo, maar de bekende Nederlandse componist Emile Hartkamp had plots een lumineus idee. De gelauwerde liedjesschrijver was net samen met Sander Kwarten diens muzikale toekomst aan het uitstippelen, en bedacht toen hoe mooi deze twee stemmen eigenlijk wel bij elkaar zouden passen.

Hij bracht de zangeres uit Doetinchem en de zanger uit Breda bij elkaar en het resultaat kan met recht en reden een schot in de roos genoemd worden. Het klinkt zelfs zo goed dat we misschien nog wel méér van dit gelegenheidsduo gaan horen in de toekomst! De bijbehorende clip was de afgelopen week alvast extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Mijn hart huilt om jou’ is volgende week dus te horen als VBRO-Trotsplaat.

 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat