VBRO

Trotsplaat voor Ella Luna

Ella Luna kan niet kiezen. En wat doe je dan, als je niet kan kiezen? Inderdaad, een combinatie maken, en dat is nu net wat Ella Luna doet.

Haar nummers ‘Tellement je t’aime’, ‘Toi et moi’, ‘L’étranger’,…enz. deden  het allemaal super goed in de Franstalige markten, maar ook haar eerste  single in het Nederlands ‘Ik mis je zo’  werd, bij ons dan in haar eigen Vlaanderen, heel goed onthaald. En daarom besloot de sympathieke West-Vlaamse om vanaf nu alles in twee talen uit te brengen. Frans én Nederlands.

 

‘Door het grote succes van ‘On va s’aimer’, de cover van Gilbert Montagné en op vraag van heel wat fans, heb ik besloten om dit nummer ook in het Nederlands uit te brengen. Het is een vrolijke melodie en het maakt je blij, ook al gaat het over een liefde die voorbij is.’

 

‘Ik neem je mee’ is dus de gloednieuwe single van Ella Luna en wordt uitgebracht op het Starbridge Records label. Deze week de VBRO-Trotsplaat.

 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat