VBRO

Margretha en Roland Verstappen hebben de VBRO-Trotsplaat

Margretha van de Laar en Roland Verstappen zijn samen een project aangegaan. Een gloednieuwe versie van “Helemaal Niets”, de intussen legendarische hit van Roland uit 1993. Dit lied is een eigen leven gaan leiden met veel verschillende versies en uitvoeringen en veel verschillende artiesten. Een klassieker dus inmiddels in de Lage Landen. Margretha kwam bij Roland met het idee om van deze kraker een versie te maken die mensen in deze zware Corona-tijden een hart onder de riem zou kunnen steken.

Roland ging met de tekst aan de slag en een dag later zaten ze al bij Manfred Jongenelis in de studio in Etten-Leur. En wat bleek daar ook nog… hun stemmen passen uitstekend bij elkaar! Zo’n gevoel van 1 + 1 = 3. In nauwelijks een week is er een platenlabel gevonden in Tunes en is de single een feit.

Wat blijft er voor ons over in Corona-tijd…Helemaal Niets. Dat is de strekking. Geen verwijten, politieke kleur of vingerwijzing. Puur het gevoel wat spreekt. En een hele nieuwe versie die klinkt anno 2021. Een liedje wat altijd zal blijven plakken aan de naam van Roland Verstappen. En nu dus ook aan die van Margretha. En het mooie is dat er wel degelijk vriendschappen ontstaan uit samen muziek maken. Muziek verbroedert en troost. Dat is het enige doel van deze vernieuwde song. Deze week de Trotsplaat bij de VBRO!

Boekingen & Informatie: https://www.roodhitblauw.nl/tunes/margretha/

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat