VBRO

Jeffrey Kuipers knalt met nieuwe single en is VBRO-Trotsplaat

Elke week kiest VBRO een nieuwe Trotsplaat voor de aankomende week. Vanaf maandag is dat ‘Alles Wat Je Doet’, de gloednieuwe single van Jeffrey Kuipers. Met deze opvolger van de succesvolle voorgangers als ‘Als Ik Nu Niet Ga’ en ‘Wat Je Zegt’ laat Jeffrey opnieuw horen te beschikken over een eigen en uniek geluid.

Eerder zagen we hoe het avontuur in The Voice of Holland van de zanger helaas eindigde. Dit tot grote teleurstelling van zijn volgers! ‘Ik ben blij met deze nieuwe ervaring die ik heb opgedaan en dat ik alle kijkers heb kunnen laten horen en zien wie ik ben!’ aldus de zanger. Ondanks dat, is de flamboyante power house onverstoord doorgegaan met het werken aan nieuwe muziek waar natuurlijk ook een geweldige videoclip bij hoort!

Het refrein opent met de zin ‘Jij bent als de zomer, op een koude winterdag’ en wat ons betreft laat ook deze single van Jeffrey de zon, zeker op muzikale wijze door de speakers klinken. Volgende week, als VBRO-Trotsplaat!

 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat