VBRO

Nieuwe single Jérémie Vrielynck is de VBRO-Trotsplaat

Elke week kiest VBRO op vrijdag de Trotsplaat voor de komende week. Vanaf maandag wordt dat Jérémie Vrielynck met z’n nieuwe single.

Sinds hij vorig jaar aan de vooravond van zijn 20ste verjaardag (23 mei) zijn single ‘Alleen bij jou’ op de mensheid losliet, is Jérémie Vrielynck (Deerlijk) letterlijk niet meer weg te slaan uit te hitlijsten. ‘Alleen bij jou’ werd gretig opgepikt en zong het wekenlang uit in de Vlaamse hitlijsten. De lat lag meteen vrij hoog voor deze talentvolle singer-songwriter en de verwachtingen rond de opvolger ’Slechte gewoonte’ waren dan ook navenant. Verwachtingen die voor de nodige slapeloze nachten zorgden bij Jérémie, maar kijk, ondertussen ligt hij met zijn zelfgeschreven ’Slechte gewoonte’ op recordkoers. De straffe Nederlandstalige popsingle, die eind oktober 2020 uitkwam, steeg de voorbije weken nog door en deed het zelfs beter dan ‘Alleen bij jou’.

Gesterkt door de mooie resultaten en lovende commentaren op zijn vorige singles, kroop Jérémie met veel enthousiasme terug in de pen. Daaruit vloeide met ‘Als je hem achterlaat’ opnieuw een ijzersterke Nederlandstalige single. Of die het even goed, of wie weet zelfs nog beter dan zijn vorige singles zal doen, “dat zullen de mensen uitmaken”, zo zegt de nuchtere jongeman uit West-Vlaanderen zelf.

Volgende week dus de VBRO-Trotsplaat!

 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat